Ανοικτή Συζήτηση – Ενημέρωση με θέμα το σχολικό άγχος και την διαχείριση του άγχους των εξετάσεωνΣας προσκαλούμε στην Ανοικτή Συζήτηση – Ενημέρωση με θέμα το σχολικό άγχος και την διαχείριση του άγχους των εξετάσεων. 

Με ερέθισμα αυτό το θέμα θα μας δοθεί η ευκαιρία να συζητήσουμε για την σημασία του σχολείου και των πανελλαδικών εξετάσεων στην διαμόρφωση την ψυχοσύνθεσης του εφήβου και των επιπτώσεων του υπερβολικού άγχους στην ψυχική υγεία του. Επίσης, θα μας δοθεί η ευκαιρία να μιλήσουμε για τις συνειδητές αλλά και ασυνείδητες αιτίες του υπερβολικού άγχους και με τι συμπτώματα αυτό εκδηλώνεται καθώς και να συζητήσουμε το ρόλο που παίζει η σημερινή κατάσταση της οικονομικής κρίσης.
Αυτή η ομιλία προηγείται της έναρξης ομάδας εφήβων λεκτικής ψυχοθεραπείας ή/και μέσω της Μουσικής και της Χοροθεραπείας με σκοπό την αντιμετώπιση και διαχείριση του υπερβολικού σχολικού άγχους και το άγχος των εξετάσεων για την οποία θα γίνει ενημέρωση στο τέλος της συζήτησης. 
Δηλώσεις συμμετοχής στη γραμματεία του  “Εκφρασις” 
στα τηλ 210 9354434 & 6936662624 ή στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.  

Η Συζήτηση θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Διαλέξεων του ΕΚΦΡΑΣΙΣ την Κυριακή 12 Οκτωβρίου, ώρα 7.00μ.μ.
Είσοδος ελεύθερη

Την συζήτηση θα διευθύνει ο κος Δημήτριος Ζάχος. 

Ψυχαναλυτής ομάδας, Οικογένειας & Ζεύγους,
και Ψυχοθεραπευτής μέσω κίνησης - χορού.
Τακτικό μέλος της Ελλην. Εταιρείας Ομαδικής Ανάλυσης
και Οικογενειακής θεραπείας & της Group Analytic Society, UK
 
 

Σύνδεσηρολόγια