ΚΔΑΠ


Festival

RosarteΧορός


Χορός Jazz

Τι είναι;

Χορός με στοιχεία κλασικού και σύγχρονου που δεν ξεχνά τις παραδοσιακές ρίζες του και το γεγονός ότι δημιουργήθηκε από φολκλόρ στοιχεία για να εκφράσει τη χαρά και την λύπη των ανθρώπων. Έχει γρήγορους ρυθμούς, είναι πιο γήινος και χρησιμοποιεί πολύ τη λεκάνη.

Τι κερδίζουμε;

Ένα καλογυμνασμένο σώμα από την κορυφή ως τα νύχια και έναν ισορροπημένο ψυχισμό.

Πως είναι το μάθημα;

Διαρκεί 50  λεπτά κάθε φόρα ξεκινάμε με το ίδιο ζέσταμα και τελειώνουμε με μια χορογραφία που εκμεταλλεύεται τις ασκήσεις που έχουμε κάνει στο ζέσταμα.Η τέχνη του χορού για παιδιά

Ο χορός είναι η αρχιτεκτονική των κινήσεων. Τα παιδιά έχουν την φυσική επιθυμία να ανακαλύψουν τον κόσμο χρησιμοποιώντας εκτός των άλλων μέσων και την κίνηση, η οποία υπογραμμίζει την πνευματική λειτουργία και προωθεί την διανοητική τους ανάπτυξη. Για αποτελεσματική και ουσιαστική εκμάθηση η διδασκαλία του χορού θα πρέπει να περιλαμβάνει: κατανόηση και ανάπτυξη δεξιοτήτων, κινητικών σχημάτων και αισθημάτων.
Η σωστή και ασφαλής διδασκαλία γίνεται από ειδικούς με γνώσεις και κατάλληλη εμπειρία με ανάλογη προσέγγιση κατά ηλικία. Η χορευτική παιδεία έχει πολλά να προσφέρει σε ένα παιδί, είτε ασχοληθεί επαγγελματικά με το χορό είτε όχι, διότι το βοηθά να κατακτήσει την επαγγελματική σταδιοδρομία καθώς και τη σωματική και πνευματική του αρμονία.
 
 

Κύκλοι Σπουδών - Σεμινάρια

Σύνδεσηhttp://www.ekfrasis.eu
ρολόγια