ΚΔΑΠ


Festival

RosarteKid & Family Art Festival

Συμμετοχή του εργαστηρίου ΕΚΦΡΑΣΙΣ στο Kidsfestival που διοργανώνεται στο Γκάζι 19 - 21 Μαρτίου. Σας περιμένουμε!!!


Το εργαστήρι ΕΚΦΡΑΣΙΣ θα λάβει μέρος στο Kidsfestival που διοργανώνεται στο Γκάζι από 19 έως 21 Μαρτίου. Θα είναι μια όμορφη και διασκεδαστική εμπειρία για όλους μας!

 

Kid & Family Art FestivalΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΜΟΥΣΙΚΩΝ & ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ «ΕΚΦΡΑΣΙΣ»
Υπεύθυνη των εργαστηρίων: Μαρία Λαμπιδώνη

«Έκφρασις»  Jazz Danse
Χορέψτε με τη Μαρίζα &την Αρετή σε γρήγορους ρυθμούς και νοιώστε την ενέργεια του Jazz Danse να σας κατακλύζει!! Ξεκινάμε με το  ζέσταμα και τελειώνουμε με χορογραφία που εκμεταλλεύεται τις ασκήσεις που έχουμε κάνει στο ζέσταμα.
(παιδιά & έφηβοι)

«Έκφρασις» Yoga για παιδιά
Γνωρίζοντας τη Yoga στα παιδιά θα ανακαλύψουν μια δημιουργική δραστηριότητα για το κορμί και το πνεύμα τους Θα διασκεδάσουν ενώ παράλληλα θα ενισχύσουν την εσωτερική δύναμη, την αυτοπεποίθηση την αυτοεκτίμηση και την ισορροπία τους. Η yoga xαρίζει  αίσθηση ευφορίας ,αγάπης για τον εαυτό μας & σεβασμό  προς τους άλλους.
(παιδιά ηλικίας 7-14ετών)

«Έκφρασις» Yoga για παιδιά & γονείς
Ας μπούμε στο πνεύμα της Υοgα  σαν οικογένεια! Γονιός και παιδί θα έχουν την ευκαιρία να βιώσουν προσωπικές στιγμές, να παίξουν, να γελάσουν και να ανακαλύψουν νέους τρόπους επικοινωνίας.
Ελάτε να απολαύσετε  το γατόσκυλο!!!
(παιδιά ηλικίας 3-6 ετών και γονείς )

«Έκφρασις» Μουσικούλες για παιδάκια με μαμάδες & μπαμπάδες!
Όταν η μουσική γίνεται οικογενειακή υπόθεση τότε όλα κυλούν πιο αρμονικά....Γονείς και παιδιά  δημιουργούν ελεύθερα  και εκτελούν τα δικά τους ρυθμικά σχήματα, ανακαλύπτουν ομαλά και χαρούμενα τον κόσμο της μουσικής, καθρεπτίζοντας μουσικά αυτό που νοιώθουν την κάθε στιγμή.
Η Ρίκα η μαϊμού  & ο Ερμής ο βάτραχος  θα μας  οδηγήσουν σε περιπέτειες με πολύ δράση τραγούδι και χορό!!
(παιδιά ηλικίας 8μηνών εως 7 ετών)

 
 

Σύνδεσηρολόγια