ΚΔΑΠ


Festival

RosarteΠροσφορά γνωριμίας

Δίνουμε την ευκαιρία να γνωρίσετε τα Courses του «Έκφρασις» μέσω 2 εβδομάδων ειδικών προγραμμάτων γνωριμίας από 10 έως 26 Ιουνίου και να εξασφαλίσετε θέση για την περίοδο 2010-2011 πληρώνοντας το 50%της εγγραφής!

Αναλυτικά τα μαθήματα θα γίνουν:

 

«Έκφρασις» PreJunior Dance Course

Τρίτη & Πέμπτη ώρα: 5.30μμ - 6.30μμ

Δίνοντας τις Βάσεις στο Χορό και στην Κίνηση!

Οι τεχνικές χορού με κατάλληλους τρόπους για αυτές τις ηλικίες δίνουν την ευκαιρία στα παιδιά να απολαμβάνουν πραγματικά την εμπειρία αυτή. Παράλληλα γνωρίζουν το κορμί τους, συγχρονίζουν αρμονικά τις κινήσεις τους, ενώ τονώνεται η αυτοπεποίθησή τους και η ψυχοκινητική τους ανάπτυξη. Μέσα από όμορφη συνοδευτική μουσική, χορευτικές ιστορίες αυτοσχεδιασμούς και πολύ παιχνίδι τα παιδιά λατρεύουν το χορό!! Δώστε τους την ευκαιρία να το γνωρίσουν.

 

«Έκφρασις» PreJunior-Μusic Course

Τέταρτη 6.30μμ - 7.30μμ ή Δευτέρα 6.00μμ - 7.00μμ ή Πέμπτη 6.00μμ - 7.00μμ

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ομαδικό τραγούδι, θεατρικό παιχνίδι, μουσικές ακροάσεις και κίνηση. Παράλληλα τα παιδιά μαθαίνουν να διαβάζουν νότες και να τις παίζουν στο μεταλόφωνο έχοντας τη δυνατότητα αφού ολοκληρώσουν το πρόγραμμα να γνωρίζουν τα πρώτα θεωρητικά στοιχεία που χρειάζονται και να επιλέξουν ποιο μουσικό όργανο είναι αυτό που θα ήθελαν στο μέλλον να ασχοληθούν Οι γονείς που θα προσφέρουν στα παιδιά τους το προνόμιο να συμμετέχουν στο σύστημα αυτό εκτός από την όξυνση της μουσικότητας θα δουν θετικότατα 'απτά' αποτελέσματα στην αλματώδη ανάπτυξη της συναισθηματικής και κοινωνικής συμπεριφοράς του(από 2.5 εως 6ετών)

 

«Έκφρασις» Yoga για παιδιά

Σάββατο 10.00πμ - 11.00πμ

Γνωρίζοντας τη Yoga στα παιδιά θα ανακαλύψουν μια δημιουργική δραστηριότητα για το κορμί και το πνεύμα τους Θα διασκεδάσουν ενώ παράλληλα θα ενισχύσουν την εσωτερική δύναμη, την αυτοπεποίθηση την αυτοεκτίμηση και την ισορροπία τους. Ελάτε να απολαύσετε το γατόσκυλο!!! Η yoga χαρίζει αίσθηση ευφορίας , αγάπης για τον εαυτό μας & σεβασμό προς τους άλλους. (από 3 έως 14ετών)

 

«Έκφρασις» Baby-Μusic Course

Τέταρτη 5.30 - 6.30μμ

Μουσικούλες για παιδάκια με μαμάδες & μπαμπάδες!

Όταν η μουσική γίνεται οικογενειακή υπόθεση τότε όλα κυλούν πιο αρμονικά....Γονείς και παιδιά δημιουργούν ελεύθερα και εκτελούν τα δικά τους ρυθμικά σχήματα, ανακαλύπτουν ομαλά και χαρούμενα τον κόσμο της μουσικής, καθρεπτίζοντας μουσικά αυτό που νοιώθουν την κάθε στιγμή.

Η Ρίκα η μαϊμού θα μας οδηγήσει σε περιπέτειες με πολύ δράση τραγούδι και χορό!!

(παιδιά ηλικίας 8μηνών έως 2,5ετών)

 

«Έκφρασις» Εκμάθηση μουσικών οργάνων

Κάθε άνθρωπος μπορεί να αναπτύξει το μουσικό του αισθητήριο. Αρκεί να στρέψει το ενδιαφέρον του. Να εμπιστευτεί τις αισθήσεις του. Να αφιερώσει λίγες ώρες για να ακούσει, συγκεντρωμένος, ότι πιο όμορφο δημιούργησε ο ανθρώπινος νους. Ατομικά μαθήματα εκμάθησης πιάνου, αρμονίου, κιθάρας, τραγουδιού, φλάουτου, σαξόφωνου, βιολιού, ηλεκτρικό όργανο, κόρνο, τρομπέτα κ.α. Δυνατότητα των παιδιών του μουσικού τμήματος να συμμετάσχουν σε μουσικά σύνολα και στη χορωδία του ΕΚΦΡΑΣΙΣ μαζί με τους γονείς τους!!

Τα μαθήματα είναι ατομικά διάρκειας 60' την εβδομάδα.

 

«Έκφρασις» Ζωγραφική για παιδιά

Σάββατο 9.30πμ - 11.00πμ

Τα παιδιά, χωρίς να γνωρίσουν στοιχεία και αρχές του σχεδίου όπως ο τόνος ή η μέτρηση – μέγεθος, εκφράζονται δυναμικά προσφέροντας θαυμάσια σχέδια!

Το παιδικό σκίτσο και το χρώμα χαρίζουν πάντα μια ιδιαίτερη συγκίνηση. Η σωστή θέση του εικαστικού παιδαγωγού είναι αυτή που θα επιτρέψει στο παιδί να εκφραστεί μέσα από ασκήσεις σχεδίου - χρώματος με διάφορα υλικά και μέσα (medius). Χωρίς πίεση στην αφομοίωση της μέτρησης και αναλογίας ο μικρός ή η μικρή στην ηλικία εικαστικός οδηγείται επίσης σε γνωριμία με τους τομείς της χαρακτικής και της γλυπτικής. Αργότερα, αναλόγως με τις κλίσεις του παιδιού, έχουμε σειρά ασκήσεων - σπουδών που καλύπτουν όλα τα στοιχεία και τις αρχές της αναλογικής σχεδίασης

 

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ - ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΕΚΦΡΑΣΙΣ ΤΗΛ 210-9354434

 

 

 

 
 

Κύκλοι Σπουδών - Σεμινάρια

Σύνδεσηhttp://www.ekfrasis.eu
ρολόγια