ΚΔΑΠ


Festival

Rosarte

Σεμινάριο: Διαπροσωπικές σχέσεις, Λεκτική και μη-λεκτική επικοινωνία

 

ΒΙΩΜΑΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΧΟΡΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ - ΚΙΝΗΤΙΚΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

ΘΕΜΑ: «ΔΙΑΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ, ΛΕΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΗ-ΛΕΚΤΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ»


Κυριακή 10 Μαρτίου 2013 και ώρα: 5.00μμ - 8.00μμ.

Αυτό το βιωματικό εργαστήρι θα επικεντρωθεί στον τρόπο με τον οποίο δημιουργούμε σχέσεις με άλλους ανθρώπους, στην ποιότητα αυτών των σχέσεων και στις δυσκολίες τους. Θα εξετάσουμε το ρόλο της μη λεκτικής επικοινωνίας στην δημιουργία των διαπροσωπικών σχέσεων και της επικοινωνίας.

Επίσης θα προσπαθήσουμε να εντοπίσουμε τους διάφορους ρόλους που παίρνει ο καθένας μας όταν βρίσκετε μέσα σε μια κοινωνική ομάδα και πως αυτοί οι ρόλοι επηρεάζουν τελικά τις ίδιες τις σχέσεις μας.

Το θέμα θα το προσεγγίσουμε μέσα από μια δημιουργική διαδικασία έκφρασης μέσα από την κίνηση του σώματος με τεχνικές χοροθεραπείας και ομαδικής ανάλυσης. Το εργαστήρι περιλαμβάνει δύο μέρη. Ένα κινητικό και ένα λεκτικό όπου θα συζητηθεί και θα αναλυθεί το κινητικό μέρος σε σχέση ότι βίωσε ο καθένας.

Οι συμμετέχοντες δεν χρειάζεται να έχουνε γνώσεις χορού.

Εισηγητής Δημήτρης Ζάχος ΜΑ, χοροθεραπευτής – ψυχαναλυτής ομάδας & οικογένειας

Τακτικό μέλος της Ελλ. Εταιρείας Ομαδικής Ανάλυσης και Οικογενειακής Θεραπείας

 

Δηλώσεις συμμετοχής και πληροφορίες στη γραμματεία του ΕΚΦΡΑΣΙΣ

τηλ. : 2109354434/6936662624/ 6932530516

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. , Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

 

 
 

Σύνδεσηρολόγια